BB2B
Castellano  |  Català

Benvingut a Better Business to Be

Experts en assessorament i direcció estratègica

Utilitats

Política de Privadesa

La informació que rep BB2B dels usuaris d'aquest lloc Web, quedaran incorporades en un fitxer automatitzat de la seva titularitat, essent tractades amb la màxima confidencialitat i utilitzades exclusivament per atendre la seva sol·licitud. BB2B no utilitza cookies en la seva pàgina web ni cap altre dispositiu que permeti demanar dades de l'usuari sense el seu coneixement, únicament rep les dades que l'usuari voluntàriament facilita a través de l'enviament d'un correu electrònic o dels formularis que poguessin habilitar l'efecte, per això la utilització d'aquestes eines per part de l'usuari implicarà el seu consentiment inequívoc perquè les seves dades siguin objecte de tractament per BB2B, amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. La informació rebuda no és utilitzada per cap altra finalitat.

En relació amb les dades demanades en la forma prevista en l'apartat anterior, l'usuari podrà exercir els drets reconeguts per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades Personals i, en particular, els drets d'accés, rectificació o cancel·lació i oposició, mitjançant escrit dirigit a BETTER BUSINESS TO BE, S.L.U amb domicili a Barcelona, Sant Quintí, 116-118, 2n 2a 08041 de Barcelona o a través del següent correu electrònic lopd@bb2b.es.

BB2B farà tot el possible per que les seves dades estiguin sempre actualitzades. No obstant això, la responsabilitat sobre la qualitat de les dades depèn del titular d'ells, d'aquí que si hi ha alguna modificació de les dades l'usuari de la web els comunicarà al Responsable del Fitxer, declinant aquest tota responsabilitat en cas que ometeu la seva obligació de notificar els canvis.

BB2B ha adoptat les mesures físiques, tècniques i de gestió necessàries per mantenir el nivell de seguretat requerit, segons la naturalesa de les dades personals tractades i les circumstàncies del tractament, amb l'objecte d'evitar, en la mesura del possible i sempre segons l'estat de la tècnica, l'alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat.

També pots ajudar-nos prenent precaucions per a protegir les teves dades personals mentre navegues per Internet. Canvia teves contrasenyes sovint utilitzant combinacions de lletres i números, i assegura't que utilitzes un navegador web segur com Mozilla o Safari.

Si t'has inscrit en la llista de distribució de correu electrònic de BB2B, rebràs els nostres e-mails periòdicament. Si ja no vols rebre més e-mails de BB2B, et demanem que segueixis les instruccions que apareixen en tots els nostres e-mails. Si no t'has inscrit en la llista de distribució de correu electrònic de BB2B, no rebràs aquests e-mails.

© BB2B 2018. Tots els drets reservats  |  Nota Legal  |  Política de Privadesa  |  Site Map  |  Contactar  |    RSS  |  Política de cookies
disseny: dommia
Disseny Web
Dommia Solucions Internet
c/ Lepant, 326, Entlo. 1, Desp. 2
08025 - Barcelona
Tel. 902 024 678 | +34 936 241 455
Portfoli visible en: www.dommia.cat